Můj kousek štěstí

Hrál vrahy, mafiány, šílence. Zvládne však i komické staříky

Můj kousek štěstí

Směs mnoha národností z něj uhnětla hereckou perlu...

Dřív Vito Corleone, dnes děda-postrach rodiny. Říká se, že Roberta De Niro (78) je okouzlující milenec, ale mizerný manžel. Pochází z rodiny známých malířů, jejíž kořeny sahají do Itálie, Irska, Německa, Francie a Nizozemska.

Když mu byly dva roky, otce přestalo bavit skrývat, že je homosexuál, a ženu se synkem opustil. Newyorské dětství strávil malý De Niro v italské čtvrti zvané Malá Itálie. Zaplétal se do pouličních šarvátek a rozhodně nebyl vzorným školákem.

Nejvíc Italem

Nejraději měl italského dědečka z otcovy strany a říká, že jeho italské já mu je nejbližší. Miluje ale i rodný New York. Herecké vášni propadl v pouhých deseti letech, když v dětském divadélku dostal roli lva v Čaroději ze země Oz. Ve dvaceti účinkoval v divadlech, o šest let později

Zbývá vám 82% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden