Můj čas na kafíčko

Hroutí se Rybové vztah kvůli podnikání?

Herečka Linda Rybová (40) si vždy vybírala jen samé slavné muže. Jeden jí učaroval už v době dospívání. Platonicky totiž milovala herce Pavla Kříže (55). Až ve čtyřiceti letech se jí tak splnil dávný dívčí sen, když si v šestém pokračování filmových básníků Jak básníci čekají na zázrak zahrála jeho novou, osudovou lásku.

Ani Křížovi prý není Linda lhostejná. Jenže Kříž má manželku v zámoří a Linda je šťastně vdaná za Davida Prachaře (57), s kterým má tři děti. Co když chce ale křehká Linda najít lásku, která by jí nahradila trápení se současným manželem?

S penězi jsou na štíru

Šušká se, že to ve slavném hereckém manželství pořádně skřípe. A to všechno prý kvůli soukromému kulturnímu spolku, který si chtěli společně založit. Teď s ním ale mají jen samé starosti a nervy. A také je to dost finančně vyčerpalo. Hádky, které mezi sebou mají, tak prý začínají dostávat pořádné grády. „Není jednoduché vést divadlo. Udržet to, aby se to lidem líbilo a nešli jsme s kvalitou dolů, je těžké,“ prozrazuje Linda. To ale mohli tušit už na začátku. Žádné podnikání není procházka růžovou zahradou, ke všemu, když se jedná o kulturu. „Když je toho moc, ztrácím se. Poslední dobou se mi stává, že si nejsem jistá, kde se vlastně nacházím,“ dodává. Co když se právě divadlo stane obrovskou zdí, kterou Prachař a Rybová vztahově nezvládnou?

Zažívají finanční i manželskou krizi?

O Křížovi snila odmala

Linda nikdy nebyla žádný troškař. Známí hudebníci, jako je Jan P. Muchow (44), Robert Kodym (49) a Jan Kalousek (54) patří mezi její nejznámější lásky. David Prachař je zatím poslední. Od mala prý chtěla být princeznou, kterou si její princ hýčká a je pro něj jediná na světě. O žádném muži prý nesnila tolik, jako právě o Pavlu Křížovi, kdy si jako malá představovala, že všechny filmové básničky píše jen pro ni. Nenastane teď právě doba k tomu, aby se s dávným idolem sblížila, když už si s ním zahrála? O kanadské rodině Kříže se toho moc neví, s manželkou Bonnie Glover ho už dlouhé roky  nikdo neviděl. Co když se Lindě začne rozpadat manželství? Byl by to skutečný osud, kdyby se ti dva dali dohromady. Jenže jeden vztah Linda už zničila. Své o tom ví Dana Batulková (58), bývalá Prachařova manželka. Do dalšího vztahu se ženatým mužem se už radši nejspíš nikdy pouštět nebude. Nebo že by se minulost opakovala?

Je mezi nimi více než přátelství?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden