Můj čas na kafíčko

Hrozí Borhyové drsný konec v televizi?

Můj čas na kafíčko

Vypadá to, že Lucie Borhyová už televizní diváky přestala bavit a z televize se ji snaží vyštvat. Podaří se jim to a bude si muset moderátorka hledat novou práci?

Moderátorka Lucie Borhyová (44) neprožívá zrovna úspěšné období. Její kariéra se bortí jako domeček z karet, a navíc na ni údajně tlačí partner kvůli založení rodiny.

Letošní rok bude pro moderátorku Lucii Borhyovou (44) asi hodně složitý. Nejenom že se dlouhodobě šušká, že její vztah s mladším právníkem Michalem Smečkou (34) nemá budoucnost, ale navíc se jí rozpadá kariéra jako domeček z karet. Proč by ji diváci na televizních obrazovkách už raději neviděli?

Nemilosrdné kritiky od televizních diváků

Nějaký ten pátek se mluví o tom, že Lucie Borhyové bylo jednoduše už v televizi dost. Pravda je, že hlavní zpravodajskou relaci na TV Nova moderuje už od roku 1999, což je dlouhých třiadvacet let.

Ačkoli působí s kolegou Reyem Korantengem (48) hodně autenticky a diváci je dlouhé roky milovali, aktuálně už tomu tak ani zdaleka není. V případě Borhyové bylo asi

Zbývá vám 86% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden