Můj kousek štěstí

Hvězda Osady vdanou paní

Na muže mívala smůlu, nevyšel jí vztah s Markem Lamborou ani Vladimírem Polívkou

Už se nejmenuje Vaculíková, ale Krausová. Hvězda Osady se o prázdninách v přísném utajení provdala za kolegu Ondřeje Krause (28), bratra českého Belmonda Martina Krause (39).

Šárka Vaculíková (35) nejspíš už cítila, že má, jak se trochu neuctivě říká, nejvyšší čas. Pokud se ptáte, zda na tajnou veselku zavítal i slavný nevěstin strýc Lukáš Vaculík (60), pak odpověď zní ano.

Známost s Krausem Šárka dlouho tajila, svatba tak mnohé překvapila.

Tomu, že se vdala, se blondýnka diví. Ač většina jejích kamarádech myslela od dětství jen na prince na bílých koních a samozřejmě na vdavky, Šárka si nic takového nepředstavovala, bylo jí to celkem fuk.

Zamyslela se nad tím až v době, kdy se o ni začal ucházet kolega z Divadla na Vinohradech. „Když jsme se začali poznávat a zamilovali se, poprvé se mi stávalo, že mě napadalo, jak si tohoto člověka beru.“ Představy se vyplnily.

Veselka se konala na statku, nechyběla spousta koní, které herec miluje. Na práci přitom půvabná herečka nezapomíná, uvidíme ji v pokračování Einsteina, Osady a Kukaček, ale i v novém seriálu Pod hladinou.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden