Můj čas na kafíčko

Uteče jí Hecko raději za jinou?

Můj čas na kafíčko

Během svého života si uměla náramně užívat a vž dycky kolem sebe měla bohaté a vlivné muže...

Ještě ani neporodila své první dítě a už myslí na další dvě. Eva Perkausová (28) chce velkou rodinu. A jelikož se o ní ví, že vždy dosáhne svého, určitě je pro to schopna udělat takřka cokoli...

Atraktivní moderátorka Eva Perkausová (28) ani v pokročilém stadiu těhotenství neztratila nic na svém půvabu. A dokonce tvrdí, že kdyby neměla větší bříško, nikdo by na ní ani nepoznal, že je v jiném stavu. Možná i proto už si plánuje, že bude mít dětí více. Jejím snem jsou pak hned tři. Nevyplaší tím ale svého manžela Ivana Hecka (39)?

S žádným chudákem nikdy nebyla

Historie partnerských vztahů krásné blondýnky je poměrně pestrá. Ale pokaždé byli ve hře vlivní pánové, kteří rozhodně neměli hluboko do kapsy. Tři roky měla strávit po boku pražského podnikatele Antonína Charouze (68).

Užívat si taky měla se známým producentem Pavlem Páskem (55), nicméně tady šlo o krátkodobou záležitost, jelikož tehdy ještě mladá blondýnka Páska tolik nezaujala. Hodně zvlášní byl její vztah s manželem nevlastní sestry Karlem Kubou (48).

Movitý podnikatel ji uměl rozmazlovat, kupoval jí drahé hodinky, šperky, nicméně ani s tímhle mužem jí to nevyšlo. Hezkých pár chvil strávila a i po boku režiséra Adriana Stojkova (51), který

Zbývá vám 76% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden