Moje chvilka pohody

Hvězda Ulice v ohrožení!

Představitelce seriálové drbny Vilmy Nyklové, Jaroslavě Obermaierové (70), nebylo prý dobře už koncem listopadu. „Cítila jsem se nějak divně. To na sobě člověk pozná,“ svěřila se herečka.

Následující den prý šla k lékařce, počítala, že je jí nevolnosti přejdou, ale nestalo se. Lékařka neváhala a doporučila herečce okamžitý převoz do špitálu. Ve hře bylo několik možných diagnóz – přechozená borelióza nebo zánět nervu. Nakonec se potvrdilo podezření na boreliózu, vyhráno ale Obermaierová rozhodně ještě neměla.

Stále se musí léčit

„Nikomu to nepřeju,“ řekla herečka. Problémy s očima, nechutenství, pocity nejistoty a celková slabost. To je jen krátký výčet problémů, které Obermaierovou trápily. Teď už je prý alespoň klidnější, protože ví, co bylo příčinou. „Jsem vděčná lékařům, že přišli nemoci na kloub. Věřím jim a poslouchám je na slovo,“ uvedla seriálová drbna s tím, že stále ještě dochází na kapačky s antibiotiky. Nemoc jí dala totiž pořádně zabrat. „Vůbec nevím, kde a jak jsem k tomu přišla. Měla jsem zdvojené vidění a ochrnul mi ret,“ svěřila se herečka a prozradila také, že byla dlouhých deset dní na kapačkách. Je ale plná optimismu a věří, že se brzy uzdraví. Do seriálu Ulice už se moc těší, dokonce prozradila, že jí Nyklová chyběla a že v těchto dnech již pilně studuje scénář.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden