Můj čas na kafíčko

Při prvním setkání si Lenka Vlasáková a Jan Dolanský mysleli, že ten druhý je namyšlená hvězda!

Můj čas na kafíčko

Oba jsou temperamentní a tak se občas dovedou velmi ostře pohádat!

Vztah herců Lenky Vlasákové (48) a Jana Dolanského (42) budil na začátku otázky ohledně toho, zda vydrží. Dnes má tato partnerská dvojice už tři děti, jen na svatbu zatím jaksi nezbyl čas.

Prvním osudovým mužem byl pro Lenku Vlasákovou její spolužák z DAMU, scénograf Egon Tobiáš (49). Měli spolu dceru, ale vztah skončil rozvodem. Jak herečka sama prohlásila, oba tehdy ještě potřebovali hodně svobody.

Lenka si vždy přála být v soukromí obklopena spoustou lidí. „Odmala jsem chtěla velký dům a velkou rodinu. Pro mě to není žádné trauma,“ uvedla. Splnilo se jí to dokonale a k jejímu vlastnímu překvapení dokonce s mladším partnerem!

Dcera rozvod nesla těžce!

S Janem Dolanským se seznámila na konkurzu k natáčení jednoho televizního filmu. První dojem prý nebyl nic moc, mysleli si o sobě navzájem, že si hrají na hvězdu. Jan se ale i přesto do Lenky na první pohled zamiloval. „Pak během natáčení jsme spolu pořád chodili na

Zbývá vám 78% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden