Moje šťastná hvězda

Sváděla Borhyová Korantenga průsvitnými šaty?

Mají spolu nějaké pletky?

O tom, že LUCIE BORHYOVÁ (38) a REY KORANTENG (42) jsou dobří přátelé, nemůže být pochyb. Ovšem je to opravdu jen přátelství, co je spojuje?

V prosinci se hlavní tvář zpravodajské relace televize Nova Lucie Borhyová dostavila na křest kalendáře, pro nějž sama pózovala, v hodně odvážném modelu. Akcí přítomné hosty provázela se svým dlouholetým kamarádem a kolegou Reyem Korantengem, který na ní mohl oči nechat. A nejen on. Borhyová totiž dorazila takřka nahá. Jako by se moderátorka inspirovala pohádkou o chytré horákyni. Přišla oblečená – neoblečená. Každý si tak mohl prohlédnout kromě jejího impozantního pozadí i její stahovací černé kalhotky a podprsenku. Proč se oblékla takhle od- vážně? Nikdy to přece nedělala! Chtěla snad na někoho udělat dojem? Někoho provokovat?

Choutky sáhnout si na zadeček

Jak totiž nedávno moderátorka prozradila, je zamilovaná, nechtěla se však svěřit s tím, kdo je jejím vyvoleným. Všímavému oku fotografů neunikla chvíle, kdy se měl Rey pokusit dotknout černou krajkou zahaleného pozadí Lucie. Znají se sice dlouho, ale není to i přesto příliš důvěrné gesto? Na druhou stranu je třeba uvést, že se moderátorka vůbec nebránila. Naopak, usmívala se. Jako by byla na podobně důvěrné doteky svého kolegy zvyklá. Co tomu asi říkala Reyova manželka MONIKA (44), která je na mateřské dovolené s nejmladší dcerou LEONTÝNKOU (1)? A je snad právě ženatý kolega moderátorky tím, kdo vyplnil prázdné místo po jejím bývalém partnerovi MICHALU HRDLIČKOVI (28)?

Její akt koupil neznámý ctitel

Zvláštní také je, že zřejmě nejodvážnější fotografii z kalendáře, který vnadná moderátorka křtila, získal během dražby její neznámý ctitel. Částka se nakonec vyšplhala na čtvrt milionu korun.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden