Můj čas na kafíčko

I po sedmdesátce Švandová stále provokuje chlapy!

Atraktivní herečka Jana Švandová (70) ani ve svých čerstvých sedmdesáti nezahálí a prozradila, jak to má s muži. I když má prý doma na třetí pokus toho pravého, nikdy ji neomrzí si z něho pořádně vystřelit, zdravě ho naštvat nebo vyprovokovat.

„Dělám přemrštěné až bláznivé věci. Vždycky, když jsem něco  šíleného provedla, bylo to  kvůli mužům,“ práskla na sebe herečka. Ta hraje díky své výborné postavě a několika zkrášlovacím zákrokům šikovných plastických chirurgů dodnes v seriá- lech okouzlující dámy v nejlepším věku. Jako třeba v oblíbeném primáckém seriálu Ohnivý kuře. A čas od času si troufne i na přehlídková mola. Odchod do důchodu tedy ještě prý rozhodně neplánuje.

Radši pečuje o sebe než o vnoučata

Jenže tímhle přístupem Jana trochu přichází o to nejcennější, co teď konečně po letech má doma v Čechách. Její jediný syn Hubert Topinka (38) totiž dlouho žil a pracoval i se svou rodinou v Pákistánu jako humanitní pracovník. Před rokem se ale vrátil a dost možná očekával od své mámy, že pověsí hraní na hřebík a bude vzornou hlídací babičkou. Ale to se přepočítal! Kromě seriálů a divadla má totiž mnoho dalších aktivit, kterých se nehodlá jen tak vzdát. A ani tři malá vnoučátka to očividně nezmění. „Já jsem k dispozici jenom tehdy, kdy já chci a kdy mám čas. Nejsem obětavá babička. Spíš šílená,“ přiznala sama Jana. Nebude ji to ale jednou mrzet? Čas jí prý zabírá také její manžel, developer Pavel Satorie (67), se kterým je už dvacet let spokojená. Je to ale to pravé?

Má se fousatý elegán začít bát, co vymyslí?

Jak to má herečka s tajnou nevěrou?

„Jiří Bartoška (70) mi říkal: Jak může herečka udělat takovou blbost, rozvést se s plastickým chirurgem, filmovým producentem a vzít si developera? Ale já jsem se vždycky vdávala z lásky,“ dušuje se. A když prý v mládí řádila s kamarádkou a kolegyní Eliškou Balzerovou (68), lovily chlapy a občas ujela, hned se rozvedla a vzala si toho, s kým v tu chvíli chodila. Opravdu má tohle bláznivé období za sebou, nebo se řídí svou teorií, že za nevěru můžou oba?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden