Můj čas na kafíčko

Iva Hüttnerová neměla předem tušení, že se v seriálu setká s bývalou láskou!

Můj čas na kafíčko

Rozvod s prvním manželem byl bouřlivý, ale potom zůstali přáteli.

V seriálu Slunečná hraje Iva Hüttnerová (72) ženu, která řeší problémy druhých. Pikantním tajemstvím je, že jí natáčení postavilo tváří v tvář jedné z jejích největších chyb. Po letech se setkává s člověkem, kvůli kterému si kdysi rozbila manželství a doplatila na to!

Své rodiče si Iva Hüttnerová (72) příliš neužila. Rozvedli se totiž ještě v době, kdy se jako batole teprve rozkoukávala po světě. Mohl za to nejspíš i věkový rozdíl: otci bylo třicet let, mamince v době narození Ivy necelých sedmnáct. Budoucí herečka a výtvarnice tak skončila u dědečka a babičky.

Na gymnáziu vydržela jen dva roky

U prarodičů se Ivě líbilo. Měli byt v Praze na Letné a místem jejích dětských her se stal nedaleký park Stromovka. Babička nechávala Ivě celkem volnost, pokud měla její vnučka v pořádku úkoly.

Nebyla bohatá, ale potrpěla si na to, aby vytvářela útulný a čistý domov. Oba rodiče si postupně vytvořili nové rodiny, do kterých by se Iva jen těžko začleňovala.

Když pak dědeček a babička krátce po sobě zemřeli a ona ještě nebyla plnoletá, strávila Iva určitou dobu v dětském domově. Na přání otce nastoupila na gymnázium, které jí ovšem vůbec nebavilo.

Babička, která by na ni dohlédla, už tady nebyla, takže po úspěších na základní škole přišly velké studijní problémy. Z gymnázia odešla po dvou letech, ale příliš si tím hlavu nelámala.

V centru její pozornosti byl spíše první kluk, rockové skupiny a tancování. Odchod ze školy měl samozřejmě logický

Zbývá vám 82% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden