Můj kousek štěstí

Iva Kubelková: Manželská krize?!

Ano si Iva Kubelková (40) s partnerem Georgem Jiraskem (60) stále ještě neřekli, přitom spolu vychovávají dvě dcery. V poslední době se však údajně klidné vody jejich vztahu pravděpodobně rozbouřily.

Když byla totiž Iva nedávno v televizním pořadu požádána, aby se vyjádřila ke svému partnerství s o dvacet let starším bohatým podnikatelem, majitelem několika firem, odpověděla: "My se vlastně stále poznáváme.

My vlastně ještě vůbec nevíme, jestli spolu chceme být!" Kdo se na pořad díval, div že nevykřikl údivem. Vždyť Iva v minulosti vedla o manželovi obdivné monology, jejich vztah líčila jako jednu velkou procházku růžovým sadem.

Co se tedy stalo? Takhle cynicky se půvabná tmavovláska obvykle nevyjadřuje! S Jiraskem žije patnáct let v prý harmonickém vztahu, ovšem nelze vyloučit, že nyní jim to začalo maličko skřípat. Iva je "jen" žena, a tak jí hlavou možná víří myšlenky na svatbu.

Kdo by se divil, když je ještě ve čtyřiceti stále svobodná? Třeba jí to už skutečně přestalo vyhovovat, možná se cítí uražená, protože jí na prstě beznadějně chybí snubní prsten. No a problém je na světě! .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden