Moje šťastná hvězda

Ivan Trojan: Má velké starosti se svým synem!

Klid herci IVANU TROJANOVI (54) zřejmě nikdy dopřán nebude! Nejenže se musí starat o manželku, která má psychické problémy, ale teď ho ke všemu trápí i syn JOSEF (17)! Co se to s jeho rodinou děje?

O jeho manželce KLÁŘE TROJANOVÉ-POLLERTOVÉ (46) a jejích depresích toho bylo během posledních let napsáno hodně. Zato o jeho synovi ne. Až poslední dobou, kdy začal víc hrát, se o něm píše čím dál častěji. Ovšem ne v příliš lichotivém světle.

Josef Trojan: V soukromí to rozhodně nemá snadné.

Co zdědil po rodičích?

Trojanův syn je, jak se sám přiznal, obrovský hypochondr. Dokonce takový, který si sám stanovuje diagnózy! Údajně ho na několik dlouhých dní vždycky skolí i obyčejná rýma a pokaždé, když mu někdo popíše nějakou nemoc, záhy nato zjistí, že ji má také! Je tohle u sedmnáctiletého muže vůbec normální? Zatímco ovšem hypochondrie dědičná není, to, jakou má Josef povahu, zřejmě rodiče ovlivnili. Po otci sdědil sdílnost, důvtip a smysl pro humor, po matce tak trochu melancholie a samotářství.

Je z něj vlk samotář?

Bohužel ho matčina povaha a způsob života ovlivnily natolik, že se odmítá zamilovat! Prý na rodičích vidí, že láska a partnerství není vždy jednoduchá a že člověk se občas musí potýkat s problémy, na které občas rozum ani láska nestačí. Přesto mu jde otec dobrým příkladem. Svou ženu nade vše miluje a neopustil ji ani ve chvíli, kdy se její nevyléčitelnou diagnózu dozvěděl. Teď ovšem Ivan Trojan doufá, že mu nezůstane na krku syn. Ten se prý nedávno přiznal, že se trápí pomyšlením, že nikdy celoživotní lásku jako se to povedlo jeho rodičům, nenajde. Rodiče tak mají strach, aby se syn před celým světem neuzavřel. Už teď prý tráví víc času sám než mezi svými kamarády.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden