Můj kousek štěstí

Iveta Bartošová: Majitelé jejího domu trpí: Obtěžují je fanoušci

Prokletá. Taková je uhříněveská vila po tragicky zemřelé zpěvačce Ivetě Bartošové. Dům byl dva roky opuštěný, čekal na nové majitele.

Veřejnost si mezitím kladla otázku: Skutečně si dům hrůzy, jak mu obyvatelé pražské čtvrti Uhříněves přezdívají, někdo koupí? Najde se tak odvážný kupec? A jak se asi bude cítit, až bude pravidelně slýchat vlak jedoucí po nedaleké trati, kde zpěvačka dobrovolně zahynula? Není hazard stěhovat se do domu s natolik pochmurnou minulostí? Procházet se ponurou stinnou zahradou, kde člověka napadají všelijaké myšlenky? Statečný kupující se skutečně k překvapení všech našel.

Noví majitelé se do vily nastěhovali letos v březnu. A i když dopředu počítali s tím, že začátky v tak osudovém místě nebudou jednoduché, realita údajně předčila jejich nejhorší očekávání. Nejvíce jim ztrpčují život Ivetini fanoušci, pro něž se stala vila poutním místem.

Není dne, kdy by k domu někdo z nich nepřišel. A jakmile zpěvaččini fanoušci vidí nové nájemníky na zahradě, hned si s nimi chtějí povídat. Vyptávají se, jak se v "domě hrůzy" žije. Také lidé z okolí sledují obyvatele vily velmi pozorně.

Sousedé si prý dokonce stěžovali, že je noví majitelé Ivetina domu nezdraví..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden