Můj kousek štěstí

Iveta Lutovská: Hledá se muž, zn. Spěchá!

Kráska v nesnázích

Nešťastná moderátorka stále prožívá vlekoucí se rozvod a potřebovala by partnera, který by jí byl oporou a alespoň trochu jí finančně ulevil. Je někdo takový konečně na obzoru?

Moderátorka Iveta Lutovská (40) se chtěla odreagovat a udělat radost svým dvěma dětem. Vzala je tedy na pouť a nestačila se divit.

„Jedno odpoledne a budeme do konce týdne na rýži,“ postěžovala si na sociální síti na vysoké ceny atrakcí, které v kombinaci s ne zrovna vysokou mateřskou, kterou pobírá, nejdou příliš dohromady.

Sama tak znovu potvrdila, o čem už se nějakou dobu mluví – stále má hluboko do kapsy. Situace se ani téměř dva roky po rozchodu s manželem Jaroslavem Vítem (46) v tomto ohledu příliš nezměnila.

Podváděl ji

Odcházela od něj v roce 2022 velmi rychle, dokonce pak prodávala některé své osobní věci, aby měla na nájem a základní životní potřeby pro sebe a své děti. Vít prý přitom zůstal žít v luxusním domě, který společně budovali.

Na výběr ale neměla, musela pryč. „Podváděl mě v jednom kuse,“ přiznala poté, co praskl jeho románek s Dominikou Kratinovou (30), dcerou herce Vladimíra Kratiny (72).

Zároveň je možné, že podnikatel své ženě mnoho peněz neposílá, přestože se přece stará i o jeho děti Anetku (10) a Matěje (2), které prý nyní mají ve střídavé péči.

Vzdal to?

Před pár měsíci se přitom zdálo, že se konečně blýská v životě půvabné Lutovské na lepší časy. Začala randit s otcem kamarádky své dcery. Jenže to podle všeho nevyšlo.

Mluví se o tom, že chlapík neunesl její popularitu a vztah brzy vzdal. Iveta by přitom muže po svém boku nutně potřebovala. Nejen proto, aby si rozdělili finanční náklady, měla by se ale také o koho opřít, komu se svěřit.

Najít novou lásku pro ni ale po zradě jejího muže je náročné. Sama přiznala, že bude mít nyní problém chlapům důvěřovat. A není divu!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden