Můj kousek štěstí
Iveta Lutovská: Hledá se muž, zn. Spěchá!
Kráska v nesnázích
Iveta Lutovská: Hledá se muž,  zn. Spěchá!

Nešťastná moderátorka stále prožívá vlekoucí se rozvod a potřebovala by partnera, který by jí byl oporou a alespoň trochu jí finančně ulevil. Je někdo takový konečně na obzoru?

Moderátorka Iveta Lutovská (40) se chtěla odreagovat a udělat radost svým dvěma dětem. Vzala je tedy na pouť a nestačila se divit.

„Jedno odpoledne a budeme do konce týdne na rýži,“ postěžovala si na sociální síti na vysoké ceny atrakcí, které v kombinaci s ne zrovna vysokou mateřskou, kterou pobírá, nejdou příliš dohromady.

Sama tak znovu potvrdila, o čem už se nějakou dobu mluví – stále má hluboko do kapsy. Situace se ani téměř dva roky po rozchodu s manželem Jaroslavem Vítem (46) v tomto ohledu příliš nezměnila.

Podváděl ji

Odcházela od něj v roce 2022 velmi rychle, dokonce pak prodávala některé své osobní věci, aby měla na nájem a základní životní potřeby pro sebe a své děti. Vít prý přitom zůstal žít v luxusním domě, který společně budovali.

Na výběr ale neměla, musela pryč. „Podváděl mě v jednom kuse,“ přiznala poté, co praskl jeho románek s Dominikou Kratinovou (30), dcerou herce Vladimíra Kratiny (72).

Zároveň je možné, že podnikatel své ženě mnoho peněz neposílá, přestože se přece stará i o jeho děti Anetku (10) a Matěje (2), které prý nyní mají ve střídavé péči.

Vzdal to?

Před pár měsíci se přitom zdálo, že se konečně blýská v životě půvabné Lutovské na lepší časy. Začala randit s otcem kamarádky své dcery. Jenže to podle všeho nevyšlo.

Mluví se o tom, že chlapík neunesl její popularitu a vztah brzy vzdal. Iveta by přitom muže po svém boku nutně potřebovala. Nejen proto, aby si rozdělili finanční náklady, měla by se ale také o koho opřít, komu se svěřit.

Najít novou lásku pro ni ale po zradě jejího muže je náročné. Sama přiznala, že bude mít nyní problém chlapům důvěřovat. A není divu!

Související články
Není žádné tajemství, že má hvězda seriálu Jedna rodina Chantal Poullain (67) francouzský původ. V České republice žije ale už mnoho let, a dokonce v ní prožila i svou doposud nejsilnější lásku. Patnáct let totiž byla manželkou herce Bolka Polívky (74). Stále se říká, že se s rozvodem nesmířila a potají si na exmanžela myslí. Jenže ten je už ženatý a nevypadá to, že […]
Herečka ze seriálu Hospoda, který je tradičně o letních prázdninách hitem televize Nova, si prý našla muže. Zuzana Bydžovská (62) si soukromí úzkostlivě střeží, přesto prosákly informace, že se po jejím boku objevuje sympatický, pravděpodobně starší chlapík. Není úplně jasné, jestli je to „jen“ kamarád, který jí zpříjemňuje těžké chvíle samoty, nebo spolu dokonce žijí. […]
O krizi mezi Janou Bernáškovu (43) ze seriálu ZOO a režisérem Rudolfem Merknerem (52) se mluví už jistý čas. Mnozí myslí, že za tím je žárlivost jejího muže, jenž se jen těžko vyrovnává s tím, že má doma krásku, o kterou je velký zájem. Další zdroje prozradily, že dvojici zasadilo ránu i společné natáčení filmu Jak přežít […]
Moje šťastná hvězda / 26.7.2024
Na filmovém festivalu v Karlových Varech všechny překvapil moderátor Leoš Mareš (48), který se obarvil na blond! Vedla ho k tomu touha si to jednou zkusit. Co ji naštvalo? Jeho žena, bývalá módní redaktorka Monika Marešová (42), ale nadšená nebyla, a dokonce svému muži vyčinila za bývalou manželku! Nejenže by si ho přála jako tmavovlasého a dlouhovlasého, také Monice […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz