Můj čas na kafíčko

Jak moc velké problémy má s alkoholem?

Můj čas na kafíčko

Chvíli to vypadalo, že je v životě Dagmar Patrasové trochu klidu. Známá zpěvačka ale všechny opět přesvědčila, že s trapasy ještě ani zdaleka neskončila...

Jako by dramat v posledních letech bylo v životě Dagmar Patrasové (66) málo. Nedávno se k ní s prosíkem vrátil manžel Felix Slováček (79) a zdálo se, že bude konečně klid. To by ale nesměla opět sáhnout po sklenici.

Poslední dobou to vypadalo, že se v životě herečky a zpěvačky Dagmar Patrasové (66) a jejího manžela Felixe Slováčka (79) blýská na lepší časy. Bohužel, klidné období jednoho z mediálně nejsledovanějších párů u nás trvalo jen pár týdnů.

Velká ostuda, kterou si za rámeček nedá

A byla to opět Patrasová, kdo způsobil velkou ostudu celé rodině. V předposledním květnovém týdnu znovu usedla za volant pravděpodobně ne úplně střízlivá a černý automobil narvala do betonové zábrany hned u své vily v Praze na Vinohradech.

A nejednalo se jen o „ťukanec“, ale o slušný náraz i s vystřelenými airbagy. Na místě pak

Zbývá vám 89% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden