Můj kousek štěstí

Manželku opustil kvůli jiné ženě?

Překvapil své okolí

To nikdo nečekal. Herec, který dlouho působil jako milující manžel a spořádaný táta od rodiny, se podle všeho rozešel se svou manželkou s níž má dvě děti.

A co víc, rovnou už se pochlubil i novou láskou. Představitel doktora Hofbauera ze seriálu 1. MISE se s tím evidentně nemaže.

Bylo to divadlo?

O Marku Němcovi (41) je známo, že o sobě a o své rodině mlčí. Pozornosti veřejnosti kupříkladu v roce 2018 unikl i fakt, že si po dlouholeté známosti vzal za ženu matku svých dětí Rozárky (5) a Matěje (10), dramaturgyni Johanu (44).

A nyní všechny překvapil další zprávu. S manželkou, s níž se seznámil už během studií a krátce před pandemií dokonce založili vlastní divadelní společnost, zřejmě stojí na prahu rozvodu. Ještě loni v létě si přitom liboval, jak si během lockdownu s rodinou užíval společné chvíle.

O Petře Hebké se ví jen to, že je evidentně mladší, než manželka.

Zjevně to ale byly také poslední, které spolu jako rodinka prožili. Dnes už si totiž herec příjemné chvilky užívá po boku někoho docela jiného. Na nedávnou premiéru filmu Láska hory přenáší totiž k překvapení všech dorazil s cizí pohlednou slečnou.

Manželka Johana to rozhodně nebyla. Naopak. Krásná neznámá je podle všeho Němcovou novou láskou. Jmenuje se Petra Hebká a herec je zamilovaný až po uši. „Je nám spolu krásně,“ prohlásil a dokonce se na internetu pochlubil i společnou zamilovanou fotografií.

Znovu a jinak

Zatím to tedy vypadá, že se nejedná jen o krátké povyražení. Zdá se spíše, že jeho manželský život je definitivně minulostí a rodinnou idylku vyměnil za novou milostnou příležitost. Zda byla jeho známost příčinou či důsledkem krachu manželství, můžeme zatím pouze hádat.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden