Můj kousek štěstí
Jaká je šance na osudové „Ano“?
V Makedonii se manželskému svazku jistě přikládá velký význam, pohnout figurkami mohou i její rodiče...
Jaká je šance na osudové „Ano“?

Takovým dvojicím se oprávněně říká krásný, perspektivní pár. Mají za sebou první rok vztahu a štěstím jenom září. Teď už jen tu svatbu. Někomu se do ní ale zjevně nechce…

Jakmile Sara Sandeva (25) a Jakub Prachař (38) vstoupili na červený koberec festivalu v Karlových Varech, bylo jasné, že tihle dva jsou stále jako hrdličky. Přitom ještě loni se usilovně schovávali a svou počínající lásku střežili zuby nehty. Nyní ji ale nadšeně dávají na odiv. A tak se pochopitelně nevyhnuli spekulacím – je už svatba opravdu na spadnutí?

 

Ruka v rukávu

O tom, že se pár zasnoubil, se poprvé hovořilo už v únoru, když sdíleli na internetu fotku z dovolené. Sandevě se přitom skvěl na prstu podezřelý kroužek, jak se ale ukázalo, byl to planý poplach. Avšak co nebylo v únoru, může být nyní.

Vždyť ti dva vypadají zamilovaní jako nikdy. Dokonce si na internetu posílají milostné vzkazy, což je na Prachaře, který si na podobné veřejné projevy emocí nikdy nepotrpěl, dost neobvyklé. Randí spolu už více než rok, od doby, co se poznali během natáčení seriálu Dvojka na zabití.

Chvíli se sice snažili mlžit a tajnůstkařit, ale nebylo to nic platné. Do oka měla usměvavá brunetka dokonce padnout i Kubově matce Daně Batulkové (64), o níž se říkalo, že ne každou synovu partnerku snesla.

Jak se tedy zdá, je ruka v rukávu a vztah je posvěcen i z těch nejvyšších míst. Otázky na svatbu jsou tedy zcela na místě. Už tak jasné ale není, zda by na ně oba měli stejné odpovědi.

Nechce se mu?

Sara by se možná vdávala ráda, dá se ale totéž říct i o rozvedeném Jakubovi? Jeho zpackané manželství a bouřlivý rozvod, to mu jistě dalo zabrat a nikdo by se mu nedivil, kdyby se do chomoutu podruhé nehnal. A nic na tom pravděpodobně nezmění ani fakt, že současná partnerka, je oproti jeho bývalé ženě, Agátě Hanychové (37), sladká jako med.

Prachařovi by mohlo hrát do karet snad jen to, že je Sara ještě mladá, a tak možná ještě chvíli nebude na podobné životní kroky naléhat. Mohla by se teď soustředit na kariéru, začíná se prosazovat ve světě… Jasné ale je, že dříve nebo později s myšlenkami na vdavky a zakládání rodiny přijde, a tady by mohl nastat problém.

Aby se nedivil

Jakub už má i dítě, dceru Miu (4). Bude mít ještě energii podstupovat to celé znovu? Při pohledu na krásnou Saru je jasné, že pokud by tenhle vztah nevyšel, dlouho sama nezůstane. Vždyť i do vztahu s Prachařem se vrhla krátce po rozchodu s fotbalistou Václavem Černým (24). Aby se Jakub ještě nedivil!

Související články
UMarešových nikdy není nuda. Své fanoušky stále baví a ti netrpělivě každý den očekávají, kdy zase Leoš Mareš (48) přijde s nějakou novinkou. Když se nedávno obarvil na blond, lidé nestačili zírat. Teď vypadá, jako by mu bylo sotva třicet. Na svou dceru je pyšný Navíc se často a rád na sociálních sítích chlubí svou rozkošnou dcerkou Alex (2), o které se […]
Moje šťastná hvězda / 7.9.2024
Pro emigraci se Pavel Kříž (63) rozhodl krátce před revolucí, protože chtěl začít jinde a jinak. Představitel Śtěpána z oblíbených „Básníků“ Pavel Kříž (63) se přes Anglii vydal do Kanady, Doma sice přerušil slibně rozjetou kariéru, ale nenacházel v ní potřebné uspokojení. A to, že byl známý, mu nepomohlo ani u soudu, kde byl tehdy v nepřítomnosti odsouzen na […]
Moje sladké tajemství / 7.9.2024
Když oznámila herečka Patricie Pagáčová (35) z Jedné rodiny rozvod s manželem Tiborem (33), říkala, že v tom nikdo třetí není. Nedávno ale byla viděna na ulici s tajemným mužem s plnovousem a usmívala se od ucha k uchu. Dokonce je někteří potkali na romantické procházce, ze které zamířili do domu staronové posily Ulice, od kterého už má její údajný nový objev […]
Před pár měsíci si Veronika Petruchová (30) pořídila parfém s feromony, aby nalákala toho pravého. A není to poprvé, co se šušká, že má blízko ke kolegovi Martinu Čermákovi (32)! Dělala mu vrbu Ten je trojnásobným otcem a doma má hudebnici Simonu Šteruskou (36). V poslední době měli ale prožívat partnerskou krizi. Obstarávání početné rodiny dá zabrat […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz