Moje sladké tajemství

Jaké byly poslední chvíle okamžiky pěvecká legenda milované Haničky?

Moje sladké tajemství

I když se už zdálo, že se vše obrátilo k lepšímu, opak byl pravdou. Co se stalo v osudný den, kdy odešla?

Byl to šok nejen pro fanoušky, ale i pro mnoho jejích přátel. Zdálo se, že všemi milovaná Hana Zagorová (†75) chystá desku a těší se na koncertní pódia. Bohužel, skutečnost byla poněkud jiná...

Milovaná zpěvačka Hana Zagorová (†75) už od mládí bojovala s onemocněním krve, kdysi si sama myslela, že bude zázrak, pokud se dožije padesáti. Pak se ale objevil léčitel, který jí pomohl, jeden čas prý vysadila léčbu úplně.

Potíže se ale vrátily, vše zhoršil Covid, který zpěvačku postihl. I když se zdálo, že se Hanička ze všeho dostala, smutný opak byl pravdou.

Co se tak náhle změnilo?

Spekulovalo se, že zatímco kdysi zpěvačce stačila transfuze jednou za devět týdnů, na jaře na ně musela docházet jednou týdně. Co to znamená? Její nemoc spočívala v tom, že měla

Zbývá vám 86% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden