Moje šťastná hvězda

Začala už přemýšlet o svatbě?

Po tom, co si Michaela Petřeková (24) zkusila svatbu v seriálu ZOO s pohledným Robertem Urbanem (36), hned ji napadlo, jak by to asi vypadalo ve skutečnosti.


S přítelem, rovněž herecem Matějem Petrákem (24), který zazářil v seriálu Pan profesor, totiž žije už nějaký ten pátek. Dvojice za tu dobu sice stihla i rozchod, nesnáze ale překonali a užili si spolu krásné léto.


Herečka přiznala, že ačkoli to byla jen svatba seriálová, byla při natáčení pekelně nervózní, stejně jako by se vdávala ona sama, a při té přížitosti se pochlubila plány na svůj velký den.


Na rozdíl od své postavy by chtěla jednodušší šaty a méně slavnostní obřad. Snažila se tím snad něco naznačit, nebo se jedná jen o pouhé sny, které mají zatím do realizace daleko?


Zatím před ní nepoklekl


Nakonec ale dodala, že se do chomoutu zatím rozhodně nechystá. S Petrákem se celkem nedávno teprve sestěhovali a užívají si ty vzácné chvíle bez jakéhokoli závazku. Kdo ale ví, třeba v době, kdy to bude nejméně čekat, před ní nakonec poklekne a dočká se tak lepšího  a pohádkovějšího konce než její Markéta, které utekl ženich od oltáře... 

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden