Můj kousek štěstí

S fotografem už je doma nuda?

Když si na internetu postěžovala na nudný život, hned jí prý přišla spousta pozvání nejen na mejdan.

Stěžuje si na nudný život. Prožívá krizi středního věku? Zdá se, že jí manželství s fotografem Herbertem Slavíkem (59) zevšednělo.

Nikam spolu nechodí, když se ukázali na festivalu v Karlových Varech, lidé žasli, že dvojici po dlouhé době zase vidí. Vypadá to, jako by se hvězda Slunečné a ZOO s manželem nudila. Od svatby, kdy Terezu Brodskou (54) vedl k oltáři tatínek Vlastimil Brodský (†81), uplynulo už šest­advacet let.

Takhle se k sobě tiskli před lety, dnes společnou fotku aby pohledal.

To je ovšem na dva lidi, kteří se pohybují v showbyznysu, velmi slušný výkon. „Můj jednotvárný a monotónní život,“ postěžovala si herečka na so­ciální síti. „Do práce, domů, do práce. Takže nuda.“ To je tedy pro manžela špatné vysvědčení. „Žádné fotky moře, výletů, sňatků, hor,“ pokračuje v nářcích dcera slavných rodičů.

Syn Samuel (26) z ní už udělal babičku, což je na jednu stranu krásné, na stranu druhou to však každé ženě připomene, že už přece jen stárne. A tak si, stejně jako Tereza, namaluje oční linky, ústa zvýrazní rtěnkou a utíká někam na večírek. Manžel by si ji měl víc hlídat.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden