Můj čas na kafíčko

Petr Sepéši se o Ivetu Bartošovou staral, ale současně ji neskutečně trápil!

Můj čas na kafíčko

Petr byl vůdčím typem a Iveta na něm byla zcela závislá.

Byl jejím prvním milencem i láskou a ona mu hodně věřila. Iveta Bartošová (†48) rychle vytvořila s Petrem Sepéšim (†25) úspěšnou dvojici, ale platila za to ve svém soukromí vysokou daň.

Zpěvák Petr Sepéši (†25) se sice narodil na Slovensku, ale od jeho dvou let žila rodina v Aši. Tam chodil Petr na základní školu a vyučil se mechanikem textilních strojů. Nastoupil i do zaměstnání v místním podniku. Rozhodně ale neměl v úmyslu strávit v továrně celý život. Jeho snem bylo prosadit se jako zpěvák a za tím si dokázal jít.

Dvojice, jaká tu nebyla

Už v šestnácti si založil Petr první kapelu. Absolvoval vojenskou službu a potom přišlo osudové setkání na festivalu začínajících zpěváků v Jihlavě. Přijela tam totiž i mladičká studentka gymnázia Iveta Bartošová (†48). Také ona snila o tom, že bude jednou zpívat před plným sálem.

Talent na to měla, ale nebyla tak průbojná jako Petr. Manažera Tomáše Gottlieba (73) napadlo, že by se z mladé dvojice dal vytvořit pěvecký pár. Odhadoval, že by Petr s Ivetou mohli

Zbývá vám 84% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden