Můj čas na kafíčko

Jaké komplexy trápí krásnou blondýnku Plodkovou?

Už dávno není tou šedou myškou, za kterou ji všichni dlouhou dobu mají. Hvězda poslední řady divácky velmi populární taneční soutěže StarDance, herečka Jana Plodková (36), nemá problém se měnit ze dne na den tak, jak někdo druhý bude pískat.

Obarvit se, ostříhat se, nasadit paruku… Je prostě moderní žena a moc dobře ví, že ji všechno sluší a jako ikona udává směr a trendy? Nebo jí jenom lákaji peníze za nejednu zvrhlou roli, do které se poslední dobou dostala? Těžko říci. Rozhodně ale na druhou stranu není Jana tak sebevědomá, jak se na první pohled posledních několik měsíců možná zdá. Co rodačku z Jičína už od dětství nejvíce trápí?

Stíhá jí jedna pochyba za druhou!

„V životě jsem nezažila, že by mi chlapi koukali do výstřihu I když jsem měla push-upku. To se prostě nikdy nestalo,“ rozpovídala se o svých trápeních blonďatá herečka, která si užívala pánskou pozornost během točení seriálu Kosmo, kde jí maskéři dali umělá prsa velikosti sedm. Malá prsa ale nejsou to jediné, co jí dělá vrásky. „Měla jsem komplexy ze svého vysokého čela. A taky z toho, že jsem vychrtlá,“ postěžovala si příležitostná moderátorka, co ji pronásleduje už od útlého věku. Ještě že už si Jana nabrnkla aspoň přítele optika Filipa Žilku (40), se kterým je dlouhých šest let. Je tohle ale konečná? Pokud ne, proč se tak brání závazkům? „Nic zásadního, zatím se mi do manželství nechce. Ale to neznamená, že s ním nechci žít dál,“ uvedla Jana na pravou míru důvod, proč se jí ještě na prsteníčku neleskne prsten s velkým kamenem. Má dojem, že když nejsou svoji, oba se víc snaží.

Proč ho nechává stále v nejistotě čekat?

Nechává si dál zadní vrátka?

Kromě svatby se ale nijak nehrne ani do dalších břemen, jako třeba do dětí. Svoje zatím nemá, i když po nich prý tajně touží. Kde je háček? „Já mám v sobě tolik lásky… Sama bych si děti moc přála, ale to se nedá naplánovat,“ přemýšlí nahlas. Je to snad z její strany taktika, jak co nejdéle čekat na něco lepšího, co ještě nepřišlo? Vdávat se prý klidně bude až za dalších dvacet let. Když ale přijde požádat zítra, bez váhání řekne ano. Možná je čas opustit vrtochy a udělat si v životě jasno.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden