Moje šťastná hvězda

Jaký majetek po ní zbyl?

Po dnech truchlení přicházejí na řadu také praktické otázky. Například, jaký majetek po zesnulé zpěvačce Haně Zagorové (†75) nakonec zbyl a kdo ho zdědí.


Její kariéra trvala bezmála šedesát let, nazpívala stovky písniček a prodala tisíce desek. Nezanechala po sobě tak jen umělecký odkaz, ale také jmění ve výši několika milionů.


Pohádkové dědictví


Tantiémy za její nazpívané skladby, ale i ty, které složila pro své kolegy, samy o sobě nejsou vůbec malé. Nad prodejem jejích desek si mnout prodejci ruce. Peníze nyní poputují na konto pozůstalých.


Předmětem dědictví jsou rovněž  i dva luxusní byty, které měla vlastnit napůl se Štefanem Margitou (66). Jeden se nachází v pražském Podolí, kde žila s manželem, druhý ve španělské Malaze.


Bude dědit i sestra?


Tam se chtěli s Margitou vydat i letos, a to právě nyní na začátku září. Svou cestu už bohužel nestihli. Vše zdědí pravděpodobně vdovec,  pokud zpěvačka v závěti neurčila jinak. Spekuluje se i o její sestře Evelyn (78). Jisté ale je, že si dědic přijde na desítky milionů.


Narozeniny už oslavit nestihli


Před pár dny, 6. září, by zpěvačka oslavila 76. narozeniny. S mužem plánovali velkolepou oslavu. Zarmoucený pěvec jí ale místo dortu a dárků už bohužel mohl jen poslat vzkaz do nebe. „Neříct nic někdy znamená říct úplně všechno. Miluju tě,“ vzkázal zlomeně Margita, který její odchod snáší velmi špatně.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden