Můj kousek štěstí

Jan Čenský - Princ, elegán, sportovec. Chtěla byste ho za muže?

Můj kousek štěstí

Ve společnosti se ukazuje s krásnými ženami, tu vlastní schovává doma. V poslední době má strach, že nebudou peníze na složenky.

Být princem  nemusí být vždy jen výhoda. Když Jana Čenského zastavili policisté, neboť překročil povolenou rychlost, nevěřil svým uším... „Před časem mě v noci u Tábora zastavila hlídka a jeden z těch mužů říkal: Hm… Čenský. Princ. Víte, že moje žena vás má ráda? Ale já ne! Tak to máme za dva tisíce.“ Rodilý Pražan má svoje město rád, zejména některé čtvrti. „Smíchov, pak Petřín a částečně Zahradní Město, kde jsem vyrůstal,“ vyjmenovává. „Běhal jsem za Bohemians Praha a trénovali jsme kolem hostivařské přehrady jabloňovým sadem do kopce, jak je sídliště Košík. Je z něj krásně vidět na Prahu.“

Dávná láska

Podobně mu k srdci přirostla vesnice Pastviny v Orlických horách, kam rodina jezdívala za babičkou. Tady se naučil milovat zvířata a přičichl k zemědělským pracím. Nezapomenutelnou láskou z mládí pro něj navždy zůstane herečka Tereza Pokorná (60). Když mu bylo osmnáct, zval ji na rande do zahrad pod Petřínem. Později viděl film Lásky mezi kapkami deště, kde se scházela s Lukášem Vaculíkem (58) na podobném místě. Ale odloudil jim ji režisér Juraj Herz (†83).

Jan se poprvé objevil v

Zbývá vám 71% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden