Moje šťastná hvězda

Jan Kačer a Nina Divíšková: Nemoc jeho ženy ho ničí

Kdysi bývali krásný pár. Jenže JAN KAČER (82) trpí. Vlastní žena NINA DIVÍŠKOVÁ (82) už ani neví, jak se jmenuje, a navíc je na něj sprostá.

Všeho začíná mít plné zuby! Jan Kačer (82) už svou ženu vůbec nepoznává a jeho přátelé tvrdí, že ho to začíná zmáhat a ztrácí se ženou trpělivost. To si ovšem zpětně ihned vyčítá. Jenže občasného vzteku, který má na svou ženu Ninu Divíškovou (82), se prý nemůže zbavit.

Sprostě mu nadává

To prý kvůli ní se vzdal své kariéry. Rovněž se kvůli ní vzdal veškerého společenského života, ale jí je to pořád málo. Divíšková totiž už dlouhá léta trpí Alzheimerovou chorobou, a tak se také často stává, že ho vůbec nepoznává.

Celé dny mu prý sprostě nadává a pořád po něm něco chce. Kačer však svou ženu bezmezně miluje a udělá pro ni všechno na světě, ale v poslední době je toho na něj moc.

Už nemůže dál

Dobře ví, že za to herečka nemůže.Každý den vzpomíná na to, jaké to s ní bývalo dřív, když ještě nebyla nemocná. Pomalu, ale jistě mu tyto krásné vzpomínky z hlavy vytlačuje to, co prožívá teď. Smutek, vztek a beznaděj. Prý už ženu ani tolik nenavštěvuje, protože jestli s ní bude dál, zblázní se.

Má na svou manželku velký vztek

Nemůže kvůli ní vůbec nic. Musí ji hlídat a do společnosti mezi jeho přátelé ji už vůbec vzít nemůže. Jen by prý všem nadávala. A tak přátelé mají strach nejen o Ninu, ale i o něj. Hrozí prý, že to jednoho dne se ženou vzdá.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden