Můj čas na kafíčko

Jan Šťastný se kdysi uměl pořádně vztekat, dnes ho jeho mladší žena umí usadit!

Můj čas na kafíčko

Role Petra Vitáska mu přinesla popularitu, ale i prokletí!

Herec Jan Šťastný (56), hvězda seriálů Slunečná nebo Ordinace v růžové zahradě, ví o lásce své. Jakmile jednou přijde, nedá se zastavit. Nový vztah mu změnil život a od té doby je čím dál tím šťastnější. Ostatně má to i v příjmení.

V seriálu Ordinace v růžové zahradě hrál Jan Šťastný (56) doktora Fryntu. Splnil si tak své přání, které měl ještě na střední škole. Toužil totiž také nosit bílý plášť a ošetřovat pacienty.

Měl to v rodině, lékařkou byla jeho maminka – později pak i jeho první žena. Dal ale přednost FAMU. Důvodem bylo to, že mu příliš nešly předměty, důležité pro studium medicíny: biologie a chemie.

Průšvih na základní škole

Ve Zlíně, kde Jan vyrůstal, má dnes díky tamnímu filmovému festivalu hvězdu na chodníku slávy. Na moravské město vzpomíná rád, chodil tam do základní školy a prožíval

Zbývá vám 89% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden