Moje šťastná hvězda

Jana Paulová: Kde brala peníze, když nehrála?

Proč najednou nebyla vidět?

Oblíbená herečka JANA PAULOVÁ (62) je dnes zahnízděná v Ordinaci, dlouho o ní ale nebylo slyšet, jen když podnikla výlet za ne zrovna malé peníze. Kde na cestování brala, když její poslední role byla v Kameňáku?

Alespoň tak to diváci vnímali. Před Ordinací se objevila ve Vinařích, ale od té doby utekly už skoro tři roky. Sympatická herečka cestovat ale musela. Utíkala od depresí, které ji sužovaly. „Měla jsem období, kdy jsem hrála velké dramatické role, těžké psychologické záležitosti. Hrála jsem je doslova na dřeň. Od rána jsem se vědomě dostávala do deprese a tu hrůzu, všechno, co jsem z toho světa nasála špatného, jsem večer těm nebožákům divákům předhazovala,“ prozradila herečka. Tohle všechno ji prý natolik vyčerpalo, že musela najít jinou životní cestu.

Pavel Zedníček, David Suchařípa, Jana Paulová

Musela se srovnat

Paulová prý našla útěchu v duchovnu. Odjela do Himálaje, kde objevila svatyni. Všude byla tma, hořely tam svíce, troubilo se na dlouhé mušle a vedly se tam mantry, které vás dostanou do zvláštního stavu. Právě to herečku natolik osvobodilo, že našla zálibu v cestování po podobných končinách. Jednou to je Himálaj, jindy Nepál, pak Indie nebo Afrika. Kde na to ale vzala? Paulová sice nebyla tři roky vidět, zato hrála v divadle a měla i něco našetřeno. Navíc v Indii žije její starší dcera ADÉLA, takže v podstatě zaplatila jen letenky. Teď se ale rozpočet asi ztenčil, když kývla na Ordinaci.

Proč odmítla Kameňák?

Mnozí fanoušci se ptali, proč se jejich oblíbená hrdinka neobjevila v dalších Kameňácích.
„Paulová řekla, že je dost stará na to, aby šla do něčeho tak nejistého,“ sdělil zdroj ze štábu a dodal, že Paulové vadilo i to, že je Kameňák bez ZDEŇKA TROŠKY (64) mnohem vulgárnější.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden