Můj kousek štěstí

Jde po chlapech jako ďas

Samota je zlá. Proč je stále sama zrovna Leona Machálková, půvabná a úspěšná zpěvačka, je těžko pochopitelné.

Přitom v přítomnosti mužů vždy nápadně ožije a celá září. Nedávno se téměř vrhala na rockera Petra Koláře (53), tentokrát zas pro změnu na jiného zpěváka, Mariana Vojtka (48). Ti dva spolu v současné době nacvičují pořad Hvězdné duety.

„S Marianem? S Marianem vždycky!“ říká s mnohoslibným úsměvem lvice salonů Leona. „Jeho hlas lahodí, nejen pohladí, ale opravdu i vzrušuje. Dívám se na něj ženskýma očima, ne mateřskýma, ne sesterskýma, prostě ženskýma,“ ujišťuje a dodává, že to mezi ní a Marianem pořádně jiskří.

„Ona se nahýbala pro noty, koukal jsem na to a bylo to pěkný,“ radostně přizvukuje bujný, o pět let mladší, zpěvák. „Jiskří to. Leona má nádhernou postavu, vždycky to byla krásná žena a všichni jsme ji milovali. Znám ji od Draculy, od roku 1997, už tehdy jsem se do ní zamiloval.“

Proč se tedy ti dva nevezmou za ruce a neutíkají spolu rozkvetlou májovou loukou někam do lesíka? Co tomu brání? „Myslím, že on je na mladší,“ smutně se usmívá Leona. A kdyby jen to! Uvědomuje si, že Marian Vojtko je navíc zadaný. „Mám přítelkyni v Ostravě, ale to je daleko,“ směje se zpěvák. Jen jestli se tomu podobně srdečně směje i přítelkyně.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden