Moje šťastná hvězda

Je Gábina Partyšová opravdu jen nemocná?

Pauza na obrazovce

Televize Nova se před nedávnem rozhodla pro takzvanou čistku, co se týče moderátorů zpravodajství. A vypadá to, že situace nakonec postihla také GÁBINU PARTYŠOVOU (37), která doposud provázela pořadem Prásk.

Poslední díl totiž místo ní uváděla blonďatá kolegyně KRISTINA KLOUBKOVÁ (39). Sice ji hned na úvod nezapomněla omluvit, že náhle onemocněla, nicméně o Gábině je známo, že ji od moderování jen tak něco neodradí, natož nějaká chřipka.

Proto se nabízí otázka, jestli ji televize už také náhodou nepřipravila o teplé moderátorské místečko a tímto jen nesbírá čas, než novinku veřejně oznámí. Pokud ji ale opravdu pouze skolila nepříjemná nemoc, v klidu by rozhodně zůstávat neměla.

Divákům určitě neušlo, že Kristina se této role zhostila na výbornou a nutno podotknout, že obstála možná i lépe než její tmavovlasá sokyně. Jestli se pozorně dívalo i vedení, tak si nejspíš Gábina poleží v posteli o něco déle, než původně bylo v plánu.

Tím, že se Partyšová nedávno nechala slyšet, že už nehodlá opakovat stejné chyby ze svých předchozích vztahů, kdy upřednostňovala kariéru před partnerem, je také zcela možné, že by případný vyhazov celkem uvítala.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden