Můj kousek štěstí

Je jen otázkou času, než vymění partnera?

Zkouška ohněm v seriálu

Kráska ze seriálu Policie Hvar dostává spoustu nabídek na rande. Zatím je Alžběta Ferencová (32) nevyužívá, ale podle mnohých je to možná jen otázka času.

Slovenská herečka má sice přítele, rappera Paulieho Garanda (36), stále častěji se však objevují informace, že vztah prochází krizí. „Často to doma máme jako v kanceláři, může to být těžké, smutné, nervozita a stres,“ přiznala sama půvabná brunetka.

Spekuluje se o tom, že se zatím nerozešli jen proto, že mají některé společné projekty, Ferencová se totiž mimo jiné pod uměleckým jménem Zea prezentuje jako zpěvačka.

S Garandem randí už šest let, teď možná vztah prochází krizí.

Zkoušel to?

Kolují drby, že před časem mohla něco mít se scenáristou Petrem Kolečkem (39), který je podepsán pod slovenským seriálem Iveta, v němž Ferencová hrála hlavní roli. Zatím se ale nic takového nepotvrdilo.

Na druhou stranu není tajemstvím, že Kolečko je pěkný proutník, vzpomeňme si na jeho pendlování mezi Denisou Nesvačilovou (32) a Anetou Vignerovou (36). Nikdo by se proto příliš nedivil, kdyby to zkusil na daší pohlednou herečku.

Románek s kolegou?

Navíc Kolečko není jediný muž, se kterým je Ferencová spojována. Říká se, že to jiskří mezi ní a kolegou z Policie Hvar, Jakubem Štáfkem (33).

Náš zdroj, který má k seriálu blízko, potvrdil, že si od první klapky až podezřele sedli a byli samý smích. Je otázka, zda si sympatie přenesli i do soukromí, a pokud ano, co na to její přítel.

Nebylo by to poprvé, kdy muž neunesl slávu své slavné partnerky a s ní spojené bulvární spekulace o jejich soukromí. Tím spíš, jestli to mezi nimi není úplně růžové. Jisté je jedno – kráska by pak určitě dlouho sama nezůstala.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden