Můj kousek štěstí

Je k ní lhostejný i jako divák?

Nedíval se, jelikož pohled, na ni, jak dovádí s jiným chlapem, nesnese? To by byla ta lepší zpráva...

Manželská krize vrcholí! Zdá se, že fitness trenér Ondřej Rančák (38) partnerku nesleduje už ani v televizi, a to na ni přitom se zájmem kouká celý národ, kupříkladu v seriálu Ulice či Volha.

„Já nevím, jak k tomu Ondra přistupuje, protože to ještě neviděl,“ podotkla Aneta Krejčíková (32) k seriálu Volha, v němž se odvážně odhalila. Je s podivem, že partner nesleduje její práci, jen se o ní, jak blondýnka uvedla, dovídá prostřednictvím bulváru a posměšných zpráv ze strany kamarádů a kolegů.

Bylo by ostatně s podivem, kdyby Anetino erotické dovádění s kolegou Kryštofem Hádkem (41) na obrazovce nekomentovali. Neměl by se sportovec o manželku více zajímat, sledovat její práci a případně se k ní i nějak vyjádřit?

Anebo nad tím vším už jen rezignovaně mává rukou? Šeptá se, že se s daleko větším nasazením než domácnosti se dvěma malými dětmi, Benem (4) a Toničkou (3), věnuje práci, kamarádům a vůbec společenskému životu.

A  Aneta, hvězda Ulice i Volhy, neví, kam dřív skočit. „Jsme už hodně unavení,“ konstatuje herečka, která prý svalovce kdysi přebrala sestřenici. Na svatbu ale čeká marně.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden