Moje šťastná hvězda

Víme, proč se Agáta nechce vdávat

Modelka Agáta Hanychová (38) po boku Jaromíra Soukupa (54) jenom září. Před třemi měsíci mu porodila dceru Rozárku a zdá se, že je opravdu zamilovaná.


Nicméně se proslýchá, že se nechce vdávat, ačkoli se tomu zpočátku nebránila. Dokonce údajně již několikrát odmítla Soukupovu žádost o ruku. Mediální magnát se ale netají tím, že by si brunetku skutečně rád vzal. Proč odmítá muže, který by jí snesl i modré z nebe? Podle některých lidí má prostě strach, že by to znovu nemuselo vyjít.


Prachař jí hodně ublížil


Pravda je, že má Hanychová za sebou hned několik nevydařených vztahů. Nejvíce jí prý ublížil její bývalý manžel, herec, Jakub Prachař (39), se kterým má dceru Miu (5). Dokonce se svého času šuškalo, že jí byl nevěrný. Neustále se navíc do Hanychové navážel a veřejně ji zesměšňoval.


Po rozvodu se pak radoval, že se jí zbavil. Není tedy divu, že se jen tak do nějakého svazku nehrne. Hanychová je prý ve skutečnosti velmi citlivá žena a bojí se, aby jí někdo zase neublížil.


Po boku Soukupa se ale zjevně nemá čeho bát. Nejspíš ho ale chce ještě více poznat a až pak se rozhodnout, zda se skutečně bude vdávat. Soukup tak bude muset být velmi trpělivý.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden