Můj kousek štěstí

Vztah jako na houpačce bohužel nedokázali zachránit

Můj kousek štěstí

Myslela si, že spolu zestárnou, nakonec se ale sama rozhodla, že od něj odejde. Šťastného konce, v nějž tolik doufala, se nikdy nedočkala.

Když se s ním seznámila, věděla, že v něm našla spřízněnou duši. Společná idyla sice trvala jen krátce, přesto skladatele považovala za nejdůležitějšího muže svého krátkého a poněkud smutného života.

Hledání té pravé životní lásky může být někdy běh na hodně dlouhou trať. O tom věděla své i zpěvačka Iveta Bartošová (†48) . Celý svůj život netoužila po ničem jiném, než být bezmezně milována a potřebovala mít po svém boku někoho, kdo by byl oporou pro její křehkou duši, s níž si sama nevěděla rady.

V tomto směru jí ale bohužel nebylo přáno. S partnery jí to nevycházelo a často ji ještě více stahovali až na samé dno. Ladislav Štaidl (†75) však pro ni byl bezpochyby tou největší láskou. Jejich vztah sice nebyl idylický, přesto

Zbývá vám 91% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden