Můj čas na kafíčko

Je Martina Randová sama, nebo jen svého partnera tají?

Sympatická herečka ze seriálu Ulice Martina Randová (51) má celý život v lásce smůlu. Stále nenašla toho pravého a trochu to začíná vypadat, že ji bohužel čeká osud ženy, která ho ani nenajde. Jak to ale celé vnímá samotná herečka?

Věnuje se především své mamince

Není tajemstvím, že Randová obětuje svůj život v posledních letech své milované mamince. S tou tráví prakticky veškerý volný čas. I tak ale stále věří, že ji ještě v osobním životě to nejkrásnější čeká. „Věřím, že manželkou ještě budu, to stihnout můžu,“ doufá herečka v lepší zítřky.

A kvůli tomu, aby zaujala toho pravého, se před časem rozhodla, že změní image. Především díky roli v seriálu Ulice už není světlovláska, ale znovu tmavovláska. Právě to hodně jejích příznivců ocenilo a uznali, že takhle jí to sluší mnohem víc.

Martin Zounar (55).

Snaží se vypadat co nejlépe

Když před časem moderovala pořad O 10 let mladší, který se týkal i estetických zákroků, sama jim propadla. Nechala si upravit víčka, zuby a také vyplnit vrásky na čele. Jednoduše dělá maximum pro to, aby muže oslovila.

Štěstí tak jde bez ostychu naproti a snaží se, co to jde, aby nezůstala na ocet. Říká se ale, že v minulosti ztratila až příliš mnoho času tím, že jen planě toužila po kolegovi Martinu Zounarovi (55), místo toho, aby si užívala nějaký opravdový láskyplný vztah.

Kolega je pro ni tím blízkým člověkem

„Martin je neskutečný člověk, já už ho beru jako součást sebe sama,“ říká o něm. Ten jí ale nikdy šanci nedal a momentálně tvoří pár s psycholožkou Kateřinou Kantovou (43), se kterou už delší dobu plánuje svatbu. Během natáčení Ulice jí pak byl hodně blízký kolega Václav Svoboda (59).

I s ním by jí to podle nás v redakci slušelo, ale bohužel pro Randovou i on je zadaný. Před dvěma lety si dokonce svou dlouholetou partnerku vzal, a evidentně je tak jejich pouto velmi silné. Naposledy se šuškalo, že by snad mohl být v okolí Randové někdo, s kým si rozumí, zhruba před rokem.

Tehdy prozradila v rozhovoru, že je zamilovaná, nicméně přítele nemá. Možná tak chtěla naznačit, že si někoho vyhlédla a zatím sbírá odvahu, aby mu řekla, co k němu cítí. Třeba to byl dlouholetý kamarád a v současné době už spolu tvoří i pár, jen o tom nemluví. Pokud to tak je, přejeme jí štěstí.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden