Moje šťastná hvězda

Uteče Rybová manželovi za Majerem?

Moje šťastná hvězda

Zdálo se, že manželství Lindy Rybové a Davida Prachaře nemůže nic ohrozit. Nyní to ale vypadá, že je rozvod na spadnutí! A hlavní roli hraje Stanislav Majer!

Už nějakou dobu se spekuluje o tom, že manželství LINDY RYBOVÉ (47) a DAVIDA PRACHAŘE (64) prochází krizí. Ovšem teď to vypadá, že je rozvod na spadnutí. A herečka už si za něj měla najít i náhradu!

Tohle nevypadá vůbec dobře. O tom, že to mezi Lindou Rybovou (47)Davidem Prachařem (64) neklape, se v českém showbyznysu špitá už nějakou dobu. Nicméně nyní se zdá, že každý z partnerů začal hledat štěstí někde jinde.

Proslýchá se totiž, že se Rybová zakoukala do svého kolegy Stanislava Majera (44), se kterým natáčela seriál Zákony vlka. A ani Prachař prý není žádný svatoušek. Údajně svou ženu podvádí s krásnou

Zbývá vám 88% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden