Moje šťastná hvězda

Je na tom zle. Přijde Patrasová o rodinu?

Poslední naděje pro Dádu Patrasovou možná definitivně zhasla.

Vypadalo to, že se dá Dáda Patrasová (67) kvůli nemocné dceři dohromady. Jenže to tak není, což potvrdil i Felix Slováček (80). Situace je asi zoufalá.


Saxofonista Felix Slováček (80) není dokonalý, jeho avantýry jsou známé, jednu dobu žil s milenkou Lucií Gelemovou (41). Ale s manželkou prožívá trápení.


Dáda Patrasová (67) před časem propadla alkoholu a odmítá se léčit. „Je to nemoc, zhoršuje se to. Tvrdí, že nepije. Když jí ukážu na flašku, řekne, že není její,“ říká hudebník.


Podle hudebníka se manželka k vystupování na veřejnosti už nikdy nevrátí.

Dceři píše nesmysly

Přitom se nějakou dobu mluvilo o tom, že Patrasová svůj boj zvládne kvůli dceři. Anička Slováčková (28) totiž bojuje podruhé s rakovinou. Jenže místo aby jí byla jako máma oporou, spíš jí ještě přidělává starosti.

„Myslel jsem, že kvůli ní půjde k doktorovi a bude se léčit. Ale ne,“ zoufal si Slováček s tím, že Patrasová dceru trápí, protože jí kvůli svým problémům píše nesmysly. „Potřebuje řešit jiné věci, tohle opravdu ne,“ dodal Slováček.

Rodina ji odstřihne?

Některé informace tvrdí, že Patrasová nakonec přijde o všechno, o celou rodinu, která ji postupně odstřihne. I když to může znít krutě, třeba je to jediná možná cesta, jak ji donutit se sebou něco dělat.

Podle našeho zdroje, jenž má k Patrasové velmi blízko, je to tak, že se bývalá hvězda dětských duší několik dní snaží a dokáže se s pitím udržet. Dokonce se snaží pomáhat.

Jenomže pak do všeho zase spadne a celý kolotoč se rozjede znovu na plné obrátky. V minulosti měla Patrasová jeden pevný přístav – italského milence Vita (53). Podnikatel v cestovním ruchu ji uklidňoval, nabídl jí útěchu. 

Milenec o ni nestojí?

To ale asi už neplatí. Povídá se, že to zatrhl Slováček v době, kdy se zdálo, že s manželkou zůstanou spolu. Teď by se jí však Italova náruč moc hodila. Pro Dádu to může být poslední rána, drsný úder, ze kterého se bude jen těžko vzpamatovávat. Jestli jí zhasne naděje i na poslední záchranu, může to skončit hodně nepěkně.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden