Staré dobré časy

Muži milovaná princezna Iveta Bartošová čekala na opravdového prince marně

Staré dobré časy

Zažila tisíckrát potlesk na otevřené scéně i svatbu na pohádkovém zámku. To skutečné lidské štěstí ale nikdy nepoznala.

Když vydala knihu svých vzpomínek, byl to pro mnohé naprostý šok. Krásná Iveta, ta holka z našich plakátů a princezna v našich srdcích, ji totiž nazvala „Neměla jsem se narodit.“ A ke všemu přišel ten strašný konec.

Už od chvíle, kdy se narodila, byla druhá. Rodiče netušili, že se po Ivaně chystá na svět ještě jedna holčička. Jenže po třech minutách se život Bartošových změnil úplně. Na svět se vyklubala Iveta.

I tátovy holčičky musely pomáhat

Už jako dospělá si postěžovala, že si mnohokrát připadala jako vetřelec, kterého doma jenom trpí. Tenkrát se vůbec žilo jinak. Jako vesnická holka musela doma pomáhat s velkým hospodářstvím. Ovce, koza, slepice a králíci, to už je hodně starostí. A k tomu se k ní ještě vždycky

Zbývá vám 88% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden