Moje šťastná hvězda

Je opravdu Leoš Mareš manželce věrný?

Říká se, že sukničkáře nelze napravit. A něco na tom asi bude. Leoš Mareš se prý opět vrací ke starému životu.

Jeden z nejsledovanějších párů LEOŠ (46) a MONIKA (41) MAREŠOVI sdílí zamilované fotky a posílají si romantická vyznání. Je to ale opravdu taková idylka?


Pohádka pokračuje. Alespoň naoko. Leoš Mareš (46)Monika Marešová (42) oslavili páté výročí od svatby. Vše se zdá zalité láskou, ze které vzešla jejich dcera Alex (1).


Monika však nedávno na sociálních sítích ukázala svatební fotku. Jako by chtěla jasně sdělit, že moderátor je jen její a žádná jiná ctitelka nemá šanci.


Úplně mu nevěří?


Otázka je, proč by něco takového dělala, kdyby byl jejich vztah opravdu bez chybiček. Už dlouho se totiž spekuluje, že Mareš v sobě nedokázal definitivně potlačit lovce, před kterým si nebyla jistá žádná sukně.


Moniku si bral v roce 2018 a loni se jim narodila dcera Alex.

Je to silnější než on

Podle mnohých se polepšil jen dočasně a už se zase „kamarádí“ s mnoha ženami, což se Marešové logicky vůbec nelíbí. Držet doma ho ale nemůže. Přece jen je Leoš hlavním živitelem rodiny. Jeho známí tvrdí, že manželku sice miluje, ale je to silnější než on.

Prý se to mělo zlomit v době, kdy byla těhotná. Je možné, že se staly věci, které Mareš nepobral. Mohli si také říct něco, co ho zabolelo, a prostě to neustál. Leoš nedávno zveřejnil video z oblíbeného pražského baru. Bylo vidět, že si „volnost“ užívá. Navíc někteří lidé, kteří navštěvují podobné podniky jako on, tvrdí, že je často jako utržený ze řetězu.

Leošův výčet milenek

Jako by doháněl roky, kdy si hrál na spořádaného partnera. Ne nadarmo se však říká, že starého psa novým kouskům nenaučíte. Přitom má na co navazovat. Jen málokdo se může chlubit takovým počtem známých osobností, které mu prošly postelí.

První manželku Moniku (48) podváděl s modelkou Gabrielou Dvořákovou (34). Poté se ukazoval s vicemiss roku 2008 Hanou Svobodovou (34). Dalším zářezem byla topmodelka Michaela Kociánová (34).

Velká jízda

Asi jediná z jeho milenek, o které by se dalo říct, že byla úspěšnější než on. Pak přišla Petra Faltýnová (44), tento vztah se dal přirovnat k jízdě na tobogánu. Románek měl i s Andreou Kalousovou (26).  Moderátorova manželka mohla uvěřit, že se kvůli ní polepší. A on se o to mohl upřímně snažit. Skutečnost však může být zcela odlišná.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden