Můj čas na kafíčko

Se svým oblíbeným kolegou nesměla Daniela Kolářová za trest hrát!

Můj čas na kafíčko

S Hanzlíkem jim to před kamerou slušelo, ale milenci nikdy nebyli!

Během své dlouhé a úspěšné kariéry se Daniela Kolářová (76) dostala i do problémů, ve kterých se ocitla nevinně. Dala přednost svému zdraví a doplatila na to nečekaným zákazem.

K divadlu měla Daniela Kolářová (76) blízko díky mamince, která pracovala v divadle v Karlových Varech jako účetní. Rodiče se rozvedli, když jí byl pouhý jeden rok a svého otce, který se odstěhoval, tak viděla až ve svých pěti letech.

V Jeseníku, kam za ním jezdila, jí v jejích sedmi letech nabídl tatínek cigaretu – a takto vznikl její celoživotní kladný vztah ke kouření. V dětském věku ještě nekouřila, kromě pár cigaret v pubertě s kamarádkou, ale na DAMU, kam šla studovat, bylo podle jejích slov

Zbývá vám 84% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden