Moje sladké tajemství

Dohromady je svedlo neštěstí

Nakonec ji k vdavkám přemluvil!

Ještě předtím, než si Zlata Adamovská (63) a Petr Štěpánek (74) řekli své „ano“ v reálném životě, užili si svatbu v roli seriálového manželského páru.

Letos spolu oslaví už desáté výročí, a jakkoli to zpočátku bylo trochu překvapivé spojení pro okolí i pro diváky, platí dnes za pevnou a spokojenou dvojku. Adamovská je u vytržení, jak je k ní Štěpánek galantní. Pomáhá jí do kabátu, podrží dveře, koupí květiny i bez důvodu.

Štěpánek s Adamovskou jsou noblesa sama.

Byť byl takhle pozorný už od začátku, herečka potřetí k oltáři už nechtěla, bála se dalšího zklamání. Ale dala se přemluvit a nelituje. „Byl neoblomný. Navíc mě tak romanticky požádal o ruku, že nešlo odmítnout. A přišlo mi docela fajn, že o mě zas někdo stojí na celý život.“

Nevěrník a alkoholička

Sblížilo je, jak už to bývá, podobné neštěstí. Když se potkali během natáčení seriálu Ordinace v růžové zahradě, byla Adamovská na dně. Právě jí krachlo manželství s nevěrníkem Radkem Johnem (67). Ten dlouho tajil vztah s mladší milenkou i nemanželské dítě, což se provalilo při jeho autonehodě.

Paparazzi totiž zvěčnili v jeho autě dětskou autosedačku, a John musel s pravdou ven. Šťastný v té době nebyl ani Štěpánek. Nedokázal udržet svou o 14 let starší manželku, režisérku Vlastu Janečkovou (†77), dál od alkoholu, jenž se jí v kombinaci s prášky stal osudným.

V září 2011 doma opilá a omámená upadla a poranila si hlavu. Ačkoli ji záchranka odvezla do nemocnice, tělo měla tak zdevastované, že po pěti měsících zemřela. „Oba jsme prožívali těžké chvíle v soukromí a možná právě to nás spojilo,“ popisoval Štěpánek počátky s Adamovskou.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden