Můj kousek štěstí

Perkausová před kameru kvůli muži?

Ctižádost jí určitě nechybí, patří mezi ty ženy, které dají kariéře přednost před rodinou?

Sotva porodila, už byla ve fitku a makala na své postavě. A za pár týdnů se objevila v práci. Moderátorka tvrdě dře a lidé ji obviňují ze zákulisních intrik. Může za to její manžel?

Země se v televizi Prima pořádně zachvěla. A zdá se, že za to může Eva Perkausová (28). Hovoří se o tom, že vyštípala kolegyni Gabrielu Laškovou (33).

Brunetka dostala vyhazov, a to zřejmě proto, aby v rámci moderování zpráv uvolnila místo vedle Petra Suchoně (38), které má zaujmout právě Perkausová. Vnadná blondýnka se tak po listopadovém porodu syna Killiana vrací kosmickou rychlostí nejen do televize, ale i do „běžného“ života.

Cvičit byla hned po ukončení šestinedělí! Stojí za tím snad její manžel, podnikatel Ivan Hecko (39)? Povídá se, že i když má doma atraktivní Evu, rád okem spočine i na jiných ženách. Navíc se prý doma příliš neohřeje.

Ať už to je jeho pracovním nasazením nebo něčím jiným, pro Perkausovou je to důvod k pochybnostem. Mohla by se tak až příliš často zabývat myšlenkami, kde její partner do­opravdy je, zda šel tam, kam jí řekl.

Možná je tedy Hecko raději, když ji má pod kontrolou na obrazovce a zároveň sám volné pole. Otázka je, zda jsou natolik silní, aby vše ustáli. Moderátorka by mohla mít na každém prstu několik nápadníků, kteří by ji jistě „brali“ i s dítětem.

Pokud si tedy Hecko myslí, že si může dělat, co chce, protože má manželku jistou, mohl by se přepočítat. Navíc se ví, že si blondýnka v minulosti s věrností příliš hlavu nelámala.

Například svého bývalého milence, zámožného podnikatele Antonína Charouze (68), podle jeho slov podvedla s jiným byznysmenem Karlem Kubou (48). Dozvěděl se o tom prý z kamerových záznamů. Hecko by si tak měl dávat velký pozor.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden