Můj čas na kafíčko

Je Písařovicová opravdu těhotná?

Můj čas na kafíčko

Sice spolu nejsou tak dlouho, ale od začátku jeden o druhém mluví jako o osudové m partnerovi. Jak to ale je s případným společným dítětem?

V kuloárech kolují zajímavé informace, že má být moderátorka Daniela Písařovicová (44) v očekávání. A tají to prý jen proto, aby se společně s partnerem Ondřejem Gregorem Brzobohatým (40) vyhnuli drobnohledu médií. 

Zamilovaný pár, moderátorka Daniela Písařovicová (44) a hudebník Ondřej Gregor Brzobohatý (40), vždy mluvili o tom, že spolu plánují budoucnost a je jim bok po boku moc dobře. A teď to vypadá, že brzy budou tvořit spokojenou rodinu, jelikož se v českém showbyznysu v posledních týdnech nemluví o ničem jiném než o tom, že je pohledná moderátorka těhotná.

Kdy půjde s pravdou o bříšku ven 

Velké odhalení klidně může přijít až za pár týdnů. Písařovicová je totiž velmi štíhlá, vyšší dáma, a těhotenské bříško se jí pod šaty na veřejnosti může objevit až v průběhu druhého trimestru. O tom, že by chtěla se svým partnerem Ondřejem Brzobohatým dítě,

Zbývá vám 86% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden