Můj kousek štěstí

Konec? To byla pro Sandevu poslední kapka!

V její zemi, Makedonii, požívají muži jisté vážnosti, které Prachař holým zadkem nedosáhne.

Chová se jak dítě, jejich vztah skončí, myslí si řada lidí. Poslední kapkou podle nich bylo, když herec ukázal nahý zadek. Na to není jeho partnerka u mužů zvyklá. Navíc jí to ubližuje.

Jsou jako noc a den. Zatímco Sara Sandeva (25), byť je výrazně mladší než její protějšek, působí vyzrále a dospěle, její partner Jakub Prachař (39) se podle mnohých někdy chová jako děcko. Na začátku románku to může být zábavné, možná i přitažlivé. Protiklady se přece odjakživa přitahují. Ale čím více se vztah prohlubuje, partneři očekávají něco víc.

Brzdí ji v kariéře?

A mezi to asi vystrkování pozadí na sociálních sítích nepatří. Prachař tímto způsobem slavil vítězství svého oblíbeného fotbalového klubu. Jeho rozvernost mohla být pro mladinkou Sandevu dříve zajímavým kořením vztahu, ale všechno má svou míru.

Herečka nedávno v jednom rozhovoru řekla, že ji baví samu sebe poznávat a posouvat se v životě dále. Nedivili bychom se však, kdyby už to nebylo po boku Prachaře. Někteří lidé si totiž myslí, že ji herec brzdí.

Pokud by nebyla s ním, možná by dnes byla v kariéře mnohem dál. Nejde jen o to, že je prý Prachař schopen ztropit jí scénu na veřejnosti, o čemž už se v minulosti mluvilo. Ale jak si asi musí připadat mladá dáma, když její partner vystrkuje své nahé pozadí na internetu?

A co si asi musejí říkat manažeři, producenti a scenáristé, kteří by jinak seriózně vyhlížející herečku chtěli obsadit do nějakého filmu? Výstupy jejího partnera mohou kazit i její image.

Co čekala?

Loni natáčela třeba v Srbsku nebo až na Filipínách. Evidentně je o ni tedy zájem i v zahraničí. Tady však nastává další problém.

Povídá se, že Prachař žárlí. Pokud je to pravda, také by to nesvědčilo o zdravém vztahu. Nebo snad má herec důvod žárlit?

Dříve randila například s fotbalistou Václavem Černým (25), který hraje už několik let v Nizozemsku. Nebo s plzeňským fotbalistou Janem Sýkorou (29). Je možné, že od výrazně staršího

Prachaře čekala zkušenost, životní moudrost a vyzrálost. Toho se ale zjevně nedočkala.

Je ten pravý?

Když se před několika týdny spekulovalo, jestli není těhotná, nijak vehementně to nerozporovala. Jakoby si to vlastně užívala. Třeba si i pohrávala s myšlenkou, že by opravdu chtěla otěhotnět.

Nabízí se však otázka, jestli na to má správného chlapa. Rodina, klid a pohoda bez úletů se asi od Prachaře příliš čekat nedá.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden