Můj čas na kafíčko

Je příteli Simona Lewandowská nevěrná s podnikatelem?

Není to tak dávno, co se na internetu objevily informace, že hvězda seriálu Zlatá labuť, pohledná herečka Simona Lewandowská (23), tvoří pár s hercem ze seriálu ZOO Goranem Maiellem (23).

Šmrncovní pár ale nikdo nikde společně neviděl, a proto se nabízí otázka, zda to nebyly jen povídačky, že spolu něco mají.

Je to jen náhražka?

Tak či onak je jasné, že Lewandowská cílí na úplně jiné typy mužů. Přiznala totiž, že miluje peníze. Podvedla partnera s bohatým milencem a došlo na rozchod? Není žádným tajemstvím, že herečka Simona Lewandowská randí v posledních letech pouze s herci.

Miluje dva muže?

To se ale možná v nejbližší době změní. V kuloárech se totiž šíří zvěsti, že současnému partnerovi Goranovi není věrná. Dostaly se k nám informace, že se má setkávat s jedním bohatým podnikatelem. Sice se nám zatím nepodařilo vypátrat, kdo to je, ale tomu, že je to pravda, nahrává její nedávné vyjádření, když se svěřila, že jsou pro ni v životě hodně důležité finance.

Jak to vlastně Simona s muži má?

Ráda se obklopuje penězi

„Jsem na prachy no, ale i moje matka je strašně na prachy a já to mám po ní,“ vysvětlila herečka. Goran Maiello má sice zajímavou roli v seriálu ZOO, ale to z něj rozhodně žádného boháče nedělá.

Pokud má skutečně ráda peníze, pak by se jí určitě více vyplatilo chodit s nějakým starším, bohatým podnikatelem, který ji bude rozmazlovat jako princeznu, a třeba i prostřednictvím svých kontaktů zajistí nějakou zajímavou filmovou roli.

Lewandowská kdysi randila i se sympatickým hercem Zdeňkem Piškulou (24). Proslýchalo se však také, že má blízko k herci Vojtěchu Vodochodskému (29), ale ani v tomto případě nedošlo na prohlášení, jež by ony informace potvrzovalo.

Narušuje jejich lásku někdo třetí?

Uvidíme tedy, jak to dopadne. O Lewandowskou je ale každopádně mezi muži velký zájem a je dost možné, že pokud má opravdu blízko ke Goranu Maiellovi, bude to právě on, kdo se tím bude chtít pochlubit.

A to jen proto, aby dal najevo, že patří jen jemu a nikomu jinému.  A právě to ji může naštvat natolik, že se rozhodne k definitivnímu rozchodu.

Pokud totiž skutečně hledá a chce někoho bohatého, je pro ni důležité, aby na veřejnosti působila jako nezadaná žena, která je připravena na nový vztah. Právě tak totiž bude seznamování s případným boháčem snadnější.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden