Moje sladké tajemství

Je s mužem kvůli kariéře?

Herečka je podezřívána, že si režiséra našla z vypočítavosti.

Nad kontroverzním manželstvím herečky Sandry Novákové (40) se to nějak hemží prvními mráčky. Proslýchá se, že důvodem jsou časté hádky.

Herečka sama je naštěstí sebekritická a přiznává, že je dost temperamentní. Co se jí ale na jejím manželství už tak krátce po červnové svatbě nezdá? Láska s režisérem Vojtěchem Moravcem (35) se totiž pro mnohé jeví jako splněný sen. Spojení režisér–herečka totiž v tomto případě funguje skvěle.

Režisér a herečka. Bohužel klišé, kterému musí čelit.

Úspěšný režisér má na svém kontě nejeden seriál a jistě není náhoda, že ve většině figuruje právě jeho žena. Vzpomeňme jen na seriál 1. MISE, kam se přesunula z úspěšných Sestřiček. Výhodou je i to, že jí manžel může psát role přímo na tělo.

Role jí prý dělá manžel přímo na tělo.

To se také nyní ukázalo jako dost pravděpodobné, jelikož se spolu pustili i do tvorby filmů, a tak se Nováková dostala po delší době i na filmová plátna. Kdejaká herečka by za takový vztah dala cokoli. U Novákové to ale vypadá, že doma právě idyla vždy nevládne.

„Umíme se pohádat opravdu temperamentně,“ tvrdí brunetka a říká, že pokud se lidé umějí usmířit, je hádání v pořádku. Je zvláštní to slyšet z úst někoho, kdo tvrdí, že se usmiřovat prý moc neumí. Věříme ale, že to je jen součást každodenních šarvátek manželů, které známe všichni.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden