Moje sladké tajemství

Vítová je šťastná, že se ho zbavila

Její vztah s exmanželem byl toxický. Teď už konečně může začít žít.

Krásná televizní moderátorka Iveta Vítová (39) si během minulého roku prošla peklem. Po mnoha konfliktech s manželem Jaroslavem Vítem (45) kvůli jeho nevěře se loni v létě rozhodla vztah ukončit a teď si přeje už jen jedno: žít v klidu a být dobrou matkou dceři Anetě (8) a synovi Matějovi (1).

Iveta se teď konečně zase začala víc ukazovat ve společnosti, což je známka toho, že se z otřesu pomalu vzpamatovává.

Iveta si vybudovala úspěšnou kariéru televizní moderátorky.

Jeho nevěry už jí lezly krkem

Kdy konkrétně se ale situace vyostřila? Začátkem loňského roku začala mít Iveta pocit, že s jejím mužem není něco v pořádku. Zprvu se domnívala, že je manžel prostě jen přepracovaný, a tak se snažila, aby měl klid, a veškerou starost o domácnost a děti soustředila výhradně do svých rukou.

Už na snímku z roku 2011, kdy se brali, je skleslá.

Pak ale přišel šok – Iveta zjistila, že její muž ji podvádí s Dominikou Kratinovou (30), dcerou slavného herce Vladimíra Kratiny (70). To byla pověstná poslední kapka, kterou pohár přetekl. Následoval rozchod.

Všechno zlé je pro něco dobré

Ačkoli zpočátku cítila smutek, bolest a zklamání, dnes o rozchodu mluví jako o dobré životní lekci. „Je vlastně dobře, že mě to potkalo, a možná se to mělo stát dřív. Jen je to teď trošku složitější období, než si to všechno nějak sedne, než najdeme společnou řeč,“ vysvětlila moderátorka, která veškerou svou energii teď soustředí na své děti.

Iveta se snaží myslet pozitivně a s příchodem nového roku věří, že nebude do konce života sama, i když ve vztahu k mužům je teď pochopitelně velmi opatrná. Snad jí to vyjde ještě letos.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden