Můj čas na kafíčko

Je tajně zamilovaná do ženatého Dyka?

Oblíbená herečka ze seriálu Zlatá labuť Kristýna Ryška (38) se sice zařekla, že si dá od natáčení přestávku, ale svým slovům nedostála.


Momentálně je totiž také součástí dalšího seriálu, Jedna rodina. Když byla nabídka na stole, jednoduše tomu nedokázala odolat. Herečka přitom žije v Rožnově pod Radhoštěm, a do Prahy na natáčení musí často dojíždět.


Nebude sedět doma v koutě


Její profese je ale zároveň nejspíš i její drogou. Netají se navíc tím, že jí nevadí ani natáčet odhalené scény. Nedávno se objevila v pořadu 7 pádů Honzy Dědka (52) a tam se rozpovídala, jak moc je důležité, s kým intimní scény natáčí. „Třeba s Vojtou Dykem to šlo,“ pochlubila se a okamžitě se začalo spekulovat, jestli není její tajnou láskou.


Vojtěch Dyk (38).

Buší jí srdce pro Vojtu Dyka?

Vojtěch Dyk (38) je sice ženatý a má doma manželku Tatianu Dykovou (45), ale vždy se o něm říkalo, že je to lamač dívčích srdcí. Možná tak mezi ním a Ryškou někdy v minulosti přeskočila jiskra a ona v sobě stále cítí, že ji to k němu táhne. Není to navíc první kolega, ke kterému má díky natáčení údajně blízko.

Milostné vzplanutí?

V Jedné rodině si měli padnout do oka s mladičkým Vincentem Navrátilem (27). Ryška dokonce v jedné ze scén malovala štetcem na jeho nahé tělo. A jelikož ho má Navrátil vypracované, možná má jeho svalnatou postavu stále před očima.

Těžko ale říct, jestli by kvůli jednomu ze zmíněných pánů zahodila manželství s ekonomem Janem Ryškou. Moc se nám to nezdá, vždy o něm mluvila zamilovaně, jako by snad byl jejím andělem.

Opravdu neříká nic než pravdu?

Krásná herečka už navíc jeden rozvod zažila, protože jí nevyšlo manželství se scenáristou Matějem Podzimkem (43). „Náš rozvod a rozchod byl velmi klidný. Byli jsme půl roku rozvedení, a ještě pořád jsme spolu žili v jednom bytě,“ překvapila herečka svým vyjádřením.

Samozřejmě to ve skutečnosti ale mohlo být jinak, nicméně to se dnes už nedozvíme. V každém případě ale nepočítáme s tím, že uteče od Ryšky a pokusí se Dyka manželce přebrat.

Milenci z nich asi opravdu nebudou

Spíš máme za to, že Dyk a Navrátil zůstanou jejími platonickými láskami a muži, kteří se jí jednoduše jen líbí. Jan Ryška tak nejspíš může být v klidu, a pokud bude Kristýně denně vyznávat lásku, nejspíš ho neopustí.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden