Moje šťastná hvězda

Dokonale utajený rozchod Benešové s Matonohou?

Herečka se momentálně soustředí na stavbu roubenky Benešky a také na roli babičky.

Letos je to rovných dvacet let, co si herečka ze Slunečné Lucie Benešová (49) a herec Tomáš Matonoha (53) slíbili před oltářem věčnou lásku. Těžko ale říct, kolik dalších spolu ještě přidají. Anonymní zdroj z blízkého okolí herečky nám poskytl informace, že už spolu několik měsíců nežijí.

Jak to spolu skutečně mají?

Prý se dlouhodobě jen hádali a nejlépe jim bylo jednomu bez druhého, a tak rozchod byl jediným logickým řešením. Herečka se momentálně soustředí na stavbu roubenky Benešky a také na roli babičky. Zkraje roku se totiž stala dvojnásobnou babičkou a s vnoučaty se snaží trávit co nejvíce času.

Benešová (49) si zaslouží být milovaná jako každá z nás.

Matonoha se prý zase soustředí na práci, nicméně se říká, že Benešovou stále miluje a pokusí se jí dokázat, že by to spolu měli dát znovu dohromady.

Pravda je, že o manželské krizi se v médiích objevily zprávy už na konci uplynulého roku. „Buď máme krizi, nebo máme líbánky,“ svěřila se Benešová. V redakci tak věříme, že není tak zle, jak tvrdí náš anonymní zdroj.

Všichni doufají, že to dobře dopadne

Třeba jen znovu prožívají hlubokou krizi, brzy se usmíří a si uvědomí, proč se do sebe vlastně před dlouhými lety tak vášnivě zamilovali. Možná by pro začátek stačilo, kdyby Tomáš Matonoha koupil Lucii Benešové nějakou hezkou kytici nebo ji pozval na romantickou večeři.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden