Můj čas na kafíčko

Pagáčová šokuje: Odhalená nevěra rozbila manželství?

Ve vztahu pětatřicetileté herečky a jejího partnera panuje napětí již déle než rok. Fotografie herečky se slzami v očích, kterou zveřejnila na sociální síti, mnozí vnímají jako tiché volání o pomoc a jasný signál krize. Jako by nestačilo osobní peklo, kterým Patricie prochází, nyní čelí i obviněním z nevěry!

„Nikdy jsem nebyla nevěrná svému muži. Vím, že se šíří pověsti a znám i to, kdo a proč je rozšiřuje, ale bohužel nemohu s tím nic udělat. Spoléhám na karmu," vyjadřuje se se zármutkem Patricie Pagáčová. Jak na to reaguje její partner?

S Pagáčem působili vždy jako spokojený pár. Lásce a spoločnému vztahu bohužel odzvonilo.

„Prožili jsme spolu krásných šest let, které nám přinesly naši dceru Bibi. Bohužel se naše cesty rozešly. Loučíme se bez nenávisti, ale s přátelstvím a společnou láskou k naší dceři,“ uvedl Tibor Pagáč. Jeho slova jsou jasným vzkazem všem pomlouvačům.

I když Patricie herectví zbožňuje, její prioritou zůstává v těchto těžkých časech dcera Bibiana. Holčička brzy oslaví své třetí narozeniny, takže se nabízí otázka, zda jí Patricie plánuje někdy v budoucnosti pořídit sourozence. „Abych byla upřímná, jedno dítě mi stačí,“ prozradila.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden